Nye aktiviteter i 2018

Vi ønsker med dette alle velkommen til et nytt år! Ukeplanene for perioden Vinter er nå klare. Perioden går fra 15.januar til 23.mars. Alle foresatte skal ha mottatt aktivitetstilbudet på mail. Det finnes også en oversikt på kryssestasjonene på basene.

Ukeplan 1.trinn

Ukeplan 2.trinn

Ukeplan Kråkereiret

Kodekurs for elever på 4.trinn

Alle elever som går på 4. trinn får tilbud om å lære enkel koding. Kodekurset arrangeres i samarbeid med Aktivitetsskolen (AKS), men alle fjerdeklassinger kan gå på kurset, enten eleven går på AKS eller ikke.

Koding

Det finnes mange grunner til å lære seg å programmere. Først og fremst er det veldig morsomt. Som programmerer kan man bygge noe helt eget, et program eller et spill som kan være både nyttig, lærerikt og underholdende. Kodekurset er et 6-timers kurs som går over fire uker og holdes fra 15.00 til 16.30 i AKS sine lokaler.

For påmelding og mer informasjon se her.