Læringsgruppa

Læringsgruppa har hovedansvaret for å implementere skolefaglig læring i de formelle og uformelle situasjonene på AKS. De formelle situasjonene kan for eksempel være noen av våre læringsstøttende kurs, en Lek & Lær-økt eller på Leksehjelp. En typisk uformell situasjon er et brettspill eller deltagelse i lek og sosialt samspill. Vår oppgave er å få læring inn i alle våre aktiviteter på en spennende og lekende måte. Alt på AKS er frivillig for elevene. Læringsgruppas mål er derfor å skape læring uten at elevene vet det selv. Gruppa består av:

h

Helene er pedagogisk ansvarlig og leder for læringslæringsgruppa. Hun er ny på Grünerløkka skole, men har mange års erfaring fra andre AKS’er. Hun er utdannet førskolelærer og har en master i pedagogikk.

m

Madeleine er lese- og regneveilederen på AKS. Hun har ansvar for faglig kvalitet i læringsgruppa. Hun har en bachelor i matematikk og årsstudium i norsk. Hun har jobbet på Grünerløkka siden desember 2015.

jm

Jon Magnus er assistent på 2.trinn.  Han har jobbet på AKS i 2,5 år, og han elsker bøker og musikk. For tiden tar han en bachelor i engelsk og litteratur. Jon Magnus har ansvar for Nysgjerrigper og Leselyst, samt Lek & Lær på alle trinn.

ken

Kenneth er assistent på 1.trinn. Han har jobbet på AKS i 1,5 år. Han er statsviter og når han ikke jobber på AKS er han aktiv i politikken. Kenneth elsker å spille spill, og han er brettspillansvarlig på 1. og 2.trinn.

Jøgge

Jørgen har jobbet som assistent på Kråkereiret i 2 år. Han er veldig aktiv og engasjert sammen med barna, og han er en kreativ fyr som elsker musikk. Jørgen er brettspillansvarlig på Kråkereiret.