Om læring på vår AKS

Lek & Lær

To ganger i uken har alle klasser 15- 20 minutter med "Lek & Lær". Dette er en kort økt der vi gjennom sanger, regler, leker og små øvelser repeterer deler av skolens pensum. "Lek & Lær" kan komme i form av alt fra "Kongen befaler", matte-stafett i gymsalen, en regnesang eller en kort runde Uno.  Lek & Lær er lagt opp slik at alle elever, uavhengig av faglig nivå, skal ha utbytte av aktiviteten.

Organiserte læringsaktiviteter

Hvor langt er det egentlig til månen? Hva skjer med en vannmelon når man kaster den i bakken? Kan fire egg bære en hel stabbel bøker? Dette er noen av spørsmålene vi stiller oss, og prøver å besvare, i Petter Smart-klubben og Nysgjerrigper. Synes du det er gøy å snakke engelsk? Da er "Let's Talk" stedet å lære nye ord. På AKS Grünerløkka har vi en rekke organiserte aktiviteter med faglig fokus.

Læring gjennom frileklæring

Å bygge et legoslott krever en god dose matematisk og geometrisk forståelse. Skal du spille yatzy, og også vinne, bør du kunne både 4, 5, og 6-gangeren. Liker du å synge karaoke? Kom opp på vår Lille Scene og syng med - på norsk eller engelsk.

På AKS Grünerløkka har vi et bredt utvalg av leker og spill tilgjengelig for barna. Hvis disse spillene og lekene samtidig har et element av fag og læring er vi ekstra fornøyd.