Skal du flytte?

Skal dere flytte?

Meld fra til skolens kontor om at dere skal flytte og fyll ut skjemaet "melding om flytting".

Går barnet ditt på Aktivitetsskolen må du si opp plassen. Det gjør du enten ved å bruke skjemaet "oppsigelse av plass på AKS" eller elektronisk:

Skjemaet "melding om flytting" og eventuelt "oppsigelse av plass på AKS" sendes til skolen på en av følgende måter:

E-post: grunerlokka@ude.oslo.kommune.no

Leveres skolens kontor

Sende pr. post: Grünerløkka skole, Toftes gate 44, 0556 OSLO

Vi gjør oppmerksom på at vi må melde fra til ny nærskole som skal fatte vedtak om nærskole. Er det ikke plass ved den nye nærskolen skal den finne plass ved en av de nærliggende skolene.

Ønsker dere å søke om å fortsette ved Grünerløkka skole må vi likevel melde flytting til ny nærskole og dere må søke om å beholde skoleplassen. (Se under). Vi vil da gjøre ny nærskole oppmerksom på at dere har søkt om å beholde plassen ved Grünerløkka skole.

Skal dere flytte ut av skolens inntaksområde og ønsker å beholde skoleplassen på Grünerløkka skole?

Flytter eleven ut av skolens veiledende inntaksområde opphører elevens vedtak om nærskole. Elever som flytter ut av skolens veiledende inntaksområde og som ønsker å beholde plassen på skolen, må søke om å beholde skoleplassen.

Eleven mister plassen ved Grünerløkka hvis foresatte ikke søker om dette innen rimelig tid.

Sjekk  hvilken nærskole ditt barn tilhører her: https://www.oslo.kommune.no/skole-og-utdanning/skoler-og-skoletilhorighet/skolekrets-barneskole/

Bruk skjema " søknad om fortsatt skoleplass ved Grünerløkka skole" eller send egen søknad. Du må også fylle ut "melding om flytting".

Begge skjemaene sendes til skolen som det er beskrevet ovenfor.

Ved flytting ut av skolens inntaksområde gjør vi oppmerksom på at:

Elever som er bosatt veiledende inntaksområde har prioritet framfor elever bosatt utenfor.

Elever som ikke bor i barneskolens inntaksområde og som har plass ved søknad, har ikke rett til å gå på barneskolens mottakerskole på ungdomstrinnet. Disse elevene må søke barneskolens mottaker skole på ungdomstrinnet.

Selv om det innvilges skolebytte for et barn etter søknad er dette ikke en garanti for at eventuelle søsken vil få samme mulighet. Det er antall elever og kapasitet på det aktuelle årstrinnet som avgjør om slik søknad innvilges.

Ved innvilgning av søknad om å beholde skoleplassen på Grünerløkka skole fattes det vedtak om skolebytte.