Praktisk informasjon

AKS åpningstid: Hver dag fra kl.07.30-17.00. Kun stengt på helligdager og i hele juli.

Oppstartsdager: 1.august, 6.august og 143august. Oppstartsmøter alle disse dagene kl.10.00

Oppmøtetid: Fra kl.07.30 – 09.30 på oppstartsdagene

Oppmøtested: I ”Bessa” (skolens underetasje). Inn hovedinngangen, ned en liten trapp og til høyre.

klærDet er viktig at dere har med klær til barna som tilpasset været. Når vi har sommeråpent for 1.klasse er det dessverre litt dårlig plass til oppbevaring av klær, spesielt den siste uka før skolestart. Elevene får egne garderobeplasser i 1.klassegangen ved skolestart, men fram til da har vi dessverre bare knagger nede hos oss hvor barna kan henge tingene sine. Derfor må dere dessverre belage dere på å bære klær fram og tilbake hver dag denne perioden. Vi er mye ute, så riktig tøy er veldig viktig for å skape gode uteopplevelser. Husk skiftetøy!

I ferien serverer vi ett måltid på AKS om dagen. Det vil si at dere trenger kun én matpakke hver dag. Når skolen starter kommer elevene til å spise matpakke på skolen mens de vil få mat servert hos oss på AKS.